Senin, 26 November 2012

Surat Cinta untuk ku????

Salam'alaikum....
semoga hari-hari dalam keberkahan Allah.....
amiinnn

beberapa waktu lalu Fit teringin nak uploadkan surat-surat yang dituliskan murid-murid ku sewaktu aku menggantikan mengajar di Dar-El hekmah. Memanglah tak semua yang tulis, cuma beberapa, tapi tu pun dah banyak jugaklah rasenye. Aku entri kan yang tulisannye boleh diadu (kau kire nak adu kekuatan, hakhak), sebab anak-anak ni masih lagi belajar memperbaiki tulisan, peneng jugak baca tulisan macam cakar ayam. Peace!!!
ni lah dia......................
*
*
*
*
*
*
ni lah dia tumpukan surat-surat tu.... tak banyak pun sebetolnye, tapi dek karenakan tulisan dia tu yg bebelit2, peneng lah jugak nak bace oyyy!!
^^


 Kalau upload ke blog, bolehlah nak simpan lame. I mean, aku boleh lagi tengok surat2 ni bile sign in ke blog aku ni kan, selame blog ni tak dihapus kan... Kalau stay kat laptop, kite tak tau what will be happen kan, ntah terhapus pulak, atau nak dihapus sebab memori penuh sangat ntah ape yg disimpan. Nak simpan dalam bentuk asli (kertas), menyemak ruang pulak. ihihihi...



Yang di bawah satu ni, memanglah tak cantek tulisnye, tapi aku ni terkesan pulak dengan ketulusan dia ni. Semoga Allah kabulkan dan bantu dia dengan niatnya ini. Amiin.......

Mendidik memang menguras fikiran. Banyak kepala yg harus difikir. But anyway, banyak susahnye, banyak pahalanye. Pentingnye mintak Allah redha je, n Allah bimbing ke jalan yang benar....
^.^

8 komentar:

  1. selamat hari guru pit chan ^^

    BalasHapus
  2. walaupun awak dah telambat nak komen, tapi tak ape lah, daghi pade tidak ye hehee
    selamat je lah encik fi3, tak ade kate indah nak awak buat ape lagi surat cinta awak tak paham hehe

    BalasHapus
  3. khekhekhe
    thanks lah dah comment..
    buat lah blog lg.

    BalasHapus
  4. Ini murid masih tingkat apa ya? smp atau sma?

    BalasHapus
    Balasan
    1. SMP, Wahyu.... kelas 1 n kelas 2 ni.

      Hapus
    2. :) anak smp sudah pintar buat surat u/ gurunya..
      Bagus juga disipan buat kenang-kenangan^^

      Hapus

Tinggalkan sepatah kata kat sini e....
Terime Kaseh